Eskilstuna Discgolfclub
Sponsor

Stötta Eskilstuna DGC, bli sponsor


Eskilstuna DGC är en ideel förening och har i dagslägget ingen sponsorer. Det vill vi råda bot på. Diskgolfen som helhet är på stark frammarsh i många länder och inte minst i Sverige men också i Finland och övriga norden. Det finns 13323 banor i hela världen. 

Bara i Sverige så landande antalet discgolfbanor på hissnande 2022. 


2022 hade Eskilstuna DGC ett medlemsantal  på x st och vi hade över 10000 spelade rundor på Vilsta discgolfbana. Det är vi stolta över och vi vill fortsätta växa. Det är gratis att spela i Vilsta och vi hyr ut discar till via Vilsta cafe. Discgolf är en rolig och lätt sport att komma igång med men otroligt utmanande att bli riktigt duktig på. Det krävs mycket träning och det krävs fina och välskötta banor och träningsområden. 
Discgolfcommunitiyt i sin helhet har alltid varit ett välkommnande, öppet och trevligt communitiy som vi som klubb värnar starkt om. Vi jobbar för att alla ska få vara med och vi ser tydliga hälsofrämjande fördelar med att kasta discgolf. Det är ett roligt och socialt sätt att spendera tid i varierad utomhusmiljöer med fokus på skogs och markmiljöer. 

Som sponsor har du möjligt att få synas på Vilsta banans 18 hål på olika sätt. Varför inte få synas på en av korgarna eller kanske alla? Eller vid vår signaturhål vid hål 16 med sitt utkast från Vilstabacken? Klubben har ett eget klubbställ där du som sponsor kan få synas. Eller vill ni kanske synas på våra hyrdiscar? Vi är öppna för idéer och vi känner oss optimistiska i att vi kan lösa allt. 
Discgolfen är som starkt växande sport med mycket stor potential.

Intresserad? 
Tveka inte att hör av er till vår ordförande

Johannes Hedlund